fbpx Skip to main content

Proces zapošljavanja

1

Predselekcija: CV screening
2

Selekcija: Intervju
3

Naša zvanična ponuda
4

Zapošljavanje

Probudi lava u sebi.
Priduži nam se.

Otvorene pozicije

Sales Representative

Kragujevac, Serbia

Ako si komunikativna i odgovorna osoba koja je orijentisana ka rezultatima, pridruži se našem timu u Kragujevcu!

Na ovoj poziciji imaćeš priliku da radiš direktnu prodaju putem telefona i mejla. Za ovu poziciju potrebne su izražene komunikacione veštine i poznavanje engleskog jezik. 

Tražimo ljude koji pokazuju odgovornost, posvećenost i proaktivnost!

Na ovoj poziciji ćeš komunicirati sa korisnicima našeg softvera putem telefona i rešavati njihove tekuće probleme. Potrebno je da pratiš promene u sistemu i preventivno reaguješ. Takođe je bitno da budeš fleksibilan za radu u svim smenama iz kancelarije.

Ukoliko ste ambiciozni, odgovorni i želite da radite u modernom i dinamičnom okruženju sa ciljem da rastete zajedno sa kompanijom, onda je ovo prilika za Vas!

LionEight je IT kompanija, osnovana 2019. godine u Kragujevcu i bavi se kreiranjem i unapređivanjem softverskih rešenja. Naš glavni proizvod je softver namenjen kompanijama koje se bave transportom na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država.

DevOps

Kragujevac, Serbia

Tražimo iskusnu, fleksibilnu i vrednu osobu, sposobnu da brzo usvoji nove tehnologije kako bi se pridružila našoj kompaniji kao DevOps engineer. 

Ukoliko odlično poznaješ Linux, System administracije, CI/CD i odlično pišeš u jednom ili više programskih jezika (Python, Bash) ovaj oglas je baš za tebe! Takođe, poželjno je da imaš iskustva u upotrebi alata za upravljanje konfiguracijama, poželjno Ansible i metodologijama razvoja softvera kao što su agile, scrum, kanban.

Naši timovi

U srcu Lioneight-a kuca snaga različitih timova. Lioneight pruža ne samo posao, već i priliku da postanete deo neverovatne avanture.

Generalna aplikacija

Niste pronašli otvorenu poziciju koja trenutno odgovara vašim interesovanjima i kvalifikacijama? To ne znači da ne želimo da pronađemo mesto za vas! Bez obzira na to da li ste stručnjak u svom polju ili ste tek na početku svoje karijere, u LionEight-u cenimo talente i strast prema onome što radite. Pošalji nam svoj CV putem ove forme.

     Priložite vas CV