fbpx Skip to main content

Proces zapošljavanja

1

Predselekcija: CV screening
2

Selekcija: Intervju
3

Naša zvanična ponuda
4

Zapošljavanje

Probudi lava u sebi.
Priduži nam se.

Otvorene pozicije

Sales Representative

Kragujevac, Serbia

We are looking for a motivated individual who is willing to kick-start a career as Sales Representative!

LionEight is a software company that provides top-quality solutions for the trucking industry in the USA. Our offices are located in Kragujevac, Serbia, and Chicago, USA.

Ukoliko ste ambiciozni, odgovorni i želite da radite u modernom i dinamičnom okruženju sa ciljem da rastete zajedno sa kompanijom, onda je ovo prilika za Vas!

LionEight je IT kompanija, osnovana 2019. godine u Kragujevcu i  bavi se kreiranjem i unapređivanjem softverskih rešenja. Naš glavni proizvod je softver namenjen kompanijama koje se bave transportom na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država.

Naši timovi

U srcu Lioneight-a kuca snaga različitih timova. Lioneight pruža ne samo posao, već i priliku da postanete deo neverovatne avanture.

Generalna aplikacija

Niste pronašli otvorenu poziciju koja trenutno odgovara vašim interesovanjima i kvalifikacijama? To ne znači da ne želimo da pronađemo mesto za vas! Bez obzira na to da li ste stručnjak u svom polju ili ste tek na početku svoje karijere, u LionEight-u cenimo talente i strast prema onome što radite. Pošalji nam svoj CV putem ove forme.

     Priložite vas CV